Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα / Ο Νότης Σφακιανάκης με - Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών.

Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία .

Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Ο Νότης Σφακιανάκης με
Ο Νότης Σφακιανάκης με from www.eirinika.gr
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Συγκεκριμένα, άνδρες της οπκε εντόπισαν . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όταν η αστυνομία πήγε στο μαγαζί και .

Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία . Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, άνδρες της οπκε εντόπισαν . Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού. Βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όταν η αστυνομία πήγε στο μαγαζί και . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε . Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που . Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών.

Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων.

Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία . Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος from www.thepressroom.gr
Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε . Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που . Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών. Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών.

Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή.

Βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όταν η αστυνομία πήγε στο μαγαζί και . Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που . Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών. Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε . Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού.

Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία . Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όταν η αστυνομία πήγε στο μαγαζί και . Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος from www.thepressroom.gr
Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, άνδρες της οπκε εντόπισαν . Βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όταν η αστυνομία πήγε στο μαγαζί και . Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία . Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά.

Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή για έλεγχο λόγω κορωνοϊού. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που . Ο χρήστος σαμαράς μας ενημερώνει για μια νέα υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία . Συγκεκριμένα, άνδρες της οπκε εντόπισαν . Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όταν η αστυνομία πήγε στο μαγαζί και .

Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα / Ο Νότης Σφακιανάκης με - Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών.. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 6 γραμμαρίων. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή.